On the road

Gepubliceerd op 23 januari 2022 om 21:30

11.30 uur, net klaar in Leeuwarden en nu richting Hurdegaryp voor de volgende afspraak. Ik werk in Leeuwarden en de omliggende gemeenten.

 

De meeste mensen weten dat ik eigenlijk niet verder kom dan Leeuwarden met autorijden.

Ik was nooit zo'n held in rijden.

Maar ik moest wel toen ik mijn opleiding Pedicure begon te volgen, praktijk en theorie lessen werden gegeven in Heerenveen.

Zal ik de trein pakken? Maar we hebben een auto dus dat kan ook. Nog even zitten piekeren en toch maar de auto gepakt.

Knikkende knieën, hart in de keel en daar kwam ik aan, bezweet, kramp in de handen begon ik mijn eerste dag van de opleiding.

En zo reed ik meer dan een jaar lang Heerenveen op en neer💪

Ik was aangekomen in Hurdegaryp.

"Nou hallo, kom verder" klinkt het bij de voordeur. Mevrouw deed de deur open.

Ik heb haar man als pedicure cliënt.

Mevrouw haar hobby is haken en zo heb ik een keer een hele leuke gehaakte kroonluchter bij haar gehaald. Wat is het toch ook mooi als je zo creatief bent. Dit zie je natuurlijk ook terug in hun huis, fantastisch.

Even later verteld meneer dat hij iets nieuws heeft, Marokkaanse handgemaakte geur blokjes. Ik kreeg ze allemaal te zien en te ruiken. Natuurlijk heb ik ook 2 meegenomen.

Allemaal leuke tips wat je er mee kan doen.

Stukjes ervan af schaven en opzuigen zodat je tijdens het stofzuigen een heerlijke geur krijgt, of stukjes in een kaarsje doen en tijdens het branden komt de geur vrij.

Na de behandeling nog even snel van een bakje koffie genoten en weer richting Leeuwarden.

 

Iets in mij zei dat ik toch wel trots mag zijn, omdat ik de weg op ging, buiten mijn vertrouwde stadsje zonder te twijfelen.

Dat is ook wel de reden dat ik als ambulant pedicure ervoor gekozen heb om ook in de omliggende gemeenten te gaan werken.

Voor zowel mijn rijervaring, het verbreden van mijn cliënten bestand, en natuurlijk leuke blogs hierover te kunnen schrijven.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Gea Koevoets
3 jaar geleden

Ik ben super trots op jou 😘